Rólunk

Egy kis ismertető oldalunkról a kisvállalkozásról/kisvállalkozóról és ami/akik mögötte van(nak)!
 
2010. óta rendelünk külföldről női ruhákat, - közvetítői szerepet vállalva távol - keleti nagykereskedések és varrodák között, így a lehető legjobb áron próbáljuk biztosítani vásárlóinknak termékeinket
( mindezt postaköltség megfizetése nélkül ).
 
2010.02.11 - én még a Vatera oldaláról startoló ( akkor még GYES - en lévő kismama kiegészítő keresetként próbálkozott az online piactéren ) de még a mai napig is ott jelentős szerepet töltünk be ill. komoly forgalmat bonyolítunk az online kereskedelem  " virtuális piac " - i életében, = rozalia50 néven: (   rozalia50(3851) Kereskedői fiók )
 
Az elmúlt években komoly fejlődésnek indult családi kisvállalkozásunk, ami köszönhető a jócskán növekvő vásárlói forgalomnak és ezzel párhuzamosan a bővülő termékkínálatnak.
 
Ez idő alatt is törekedtünk megőrizni kisvállalkozásunk családias hangulatát és a vevőkkel ápolt szoros kapcsolatot, ezért lelkiismeretes munkánk meghozta gyümölcsét hónapról hónapra.
 
 
A divatban.hu domain név 2015. óta létezik. Ekkor éreztük elérkezettnek az időt, s mertünk végre egy nagyot és merészet álmodni, egy igényes kivitelezésű webáruházat készíttetni ( hálás köszönet a SmartConsulting  - nak ), és ezzel egy komplexebb célközönséget megcélozni már a határon túl is, s már nem csak a Vaterás " piacos " igényeket kielégíteni, megmutatkozni végre ország - világ előtt. Ekkor készítettük el hosszas és szorgalmas munkával a webáruházat, - jó pár hónap alatt, de figyelembe véve az aktuális trendeket és elvárásokat egy modern és fejlődőképes, XXI. századi honlap arculatának megtervezéséhez. Az egyik legjobb csapattal dolgozhattunk együtt, akik szakértelmükkel és tudásukkal segítették ötleteinket a végső formába önteni. Fő szempontunk az volt, hogy valami egyedi, különlegesen arculatot kölcsönözzünk az oldalnak, hogy azon valóban jó érzés legyen ott körbenézni, böngészni, elidőzni.
 
Törekszünk több korosztály igényeit kielégítni és leginkább a hétköznapi, dolgozó nő igényire szabva kínálni termékeinket kortól, " súlytól " függetlenül, hogy mindenki találhasson ízlésének, stílusának vagy csupán egy alkalomnak megfelelő árut. 
 
Létrehoztuk ezzel párhuzamosan facebook profilunkat is, ami a lehető legjobb döntés volt, - ahogy ez utóbb kiderü. Soha nem gondoltuk volna, hogy ennél direktebb módon érhetjük el emberek tízezreit napi szinten és kapcsolatba léphetünk Velük akár pár másodperc alatt. Aki követ Bennünket szinte azonnal értesül minden új árunkról, akciónkról, ITT: https://www.facebook.com/divatban.hu/
 
 
Igyekszünk lépést tartani a mai igényekkel, trendekkel, folyamatos napi árufeltöltéssel, ill. heti facebookos játékunk segítségével próbáljuk népszerűsíteni az oldalt és megpróbálni fölvenni a versenyt nagyobb webáruházunkkal, mert hisszük, hogy szorgalmas, lelkiismeretes és kitartó munkánk révén, hamarosan mi is az élmezőnybe tudhatjuk magunkat.
 
FONTOSABB ADATAINK
 
Üzemeltető: Manole Rozalia
CUI: 13176240
Cégjegyzék: J21/120/2015
Bejegyzett év: 2015
Cég típusa: egyéni vállalkozó
CEAN: 4719
CEAN leírás: egyéb kereskedelmi forgalom, nem iparcikk
Cím: Hasmas str. 12. Harghita / Jud. Balán / Romania
Magyarországi telephely: Vecsés, Zöldfa utca 31. 
NAIH - 107388 / 2016. ( Adatvédelmi nyilatkozat száma )
Bankszámlaszám: OTP Bank Rt. / 11773425 - 02032483  
Telefonszám: 00 36 70 405 44 14 ( hétköznap 9 - 15 )
Email cím: divatban.webshop@gmail.com