divaTallér

+ Divatban klubtagság

Miért legyek klubtag? 

Mert ehhez a csapathoz tartozni jó! Amelett, hogy a leghamarabb értesülsz az újdonságainkról, akcióinkról a szállítás 15.000 Ft-tól ingyenes. Gyűjtheted a divaTallérokat, amiket aztán nálunk válthatsz be, és folyamatos meglepetésekkel várunk.

Hogyan lehetek Klubtag?

A klubtagság feltétele a regisztráció és hírlevélre feliratkozás.

Mi az a divatTallér?

Ha nálunk vásárolsz, vásárlásaid után divaTallérokat kaphatsz. Minden elköltött 100 Ft után 3 divaTallért adunk, amik egy virtuális számlán gyűlnek.

A vásárlásaid után járó divaTallérokat a termék(ek) kiszállítását, és átvételét követően írjuk jóvá. Az egyes vásárlások során kapott divaTallérokat a megszerzésüktől számított 30 nap múlva használhatod fel. Az aktuális egyenlegedet megtekintheted bejelentkezést követően az "Adataim, divaTallérokok" menüpontban.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a divaTallérokat a regisztrációkor megadott név-jelszó párhoz kötjük, így amennyiben több néven is vásárolsz, nem tudod kihasználni a pontgyűjtés előnyeit.

A divaTallérok felhasználása: Vásárláskor a megfelelő termék kosárba helyezése után kiválaszthatod a fizetési módoknál, hogy divaTallért is szeretnél beváltani. Itt láthatod a felhasználható divaTallérjaid számát is. A divaTallér jelenlegi beváltási árfolyama: 1 Ft.